Ръководството на ЦСКА София определи цените на билетите за мачовете от груповата фаза на Лига Европа. Феновете ще плащат по 36 лева за билет за сектор А" и по 18 лева за секторите "Г", "В" и "Б" на Националния стадион "Васил Левски".

Във връзка с участието на "червените" в групите на турнира, от клуба излязоха със съобщение за предстоящата продажба на билети.

Както е известно, УЕФА допуска присъствието на публика до максимум 30% от капацитета на стадиона, припомня БНР. Това обаче трябва да е съобразено с мерките и наредбите за безопасност на местните здравни власти, касаещи коронавируса. Към момента ЦСКА София няма писмено потвърждение за това какъв брой зрители ще бъдат разрешени.

"Окончателна яснота се надяваме да имаме след срещата на съответните министерства и държавни институции идния вторник. На следващия ден, в зависимост от разрешения капацитет, ще обявим и броя билети за продажба", се казва в съобщението на клуба.

"Уведомяваме Ви, че предимство при закупуването им ще имат притежателите на валидни за сезона абонаментни карти. Те ще получат чрез СМС специален код, с коийто ще могат да си купят по два пропуска, които ще бъдат поименни и ще са с отстъпка от 10% от редовната цена. Билетите ще бъдат "резервирани" за тях в първите три дни от пускането им в продажба. Допълнително ще обявим информация за начините, по които могат да се закупят", допълват информацията "армейците".