Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев даде прогноза пред Sportal.bg. Майкъла заяви, че "червените" от "Българска армия" ще завършат 1:1 с Рома в Лига Европа.

Той даде съвет на ръководството на "червените" - да назначи Димитър Бербатов за наставник на тима. 

"Мачът с Рома е 1:1. Винаги след треньорска смяна има подем в даден отбор. Стамен Белчев е добър специалист, но трябваше да бъде сменен, защото ЦСКА не върви добре. Но не можеш да търсиш вината само у него. Има спортно-техническо ръководство, то няма ли някаква вина?! Стамен класира отбора в групите на Лига Европа, донесе не малко пари в клуба".

"Това не трябва да се забравя. Не чувам мнението нито на Стойчо Стоилов, нито на Пламен Марков, нито на Ганчев-младши, нито на Ганчев-старши. Да кажат от какво точно са недоволни от Стамен Белчев. Той дойде преди няколко месеца, сега пак го гонят, не става така. Един път го гониш, после го връщаш, пак го гониш... Трябва да има уважение към треньора!" 

"Загорчич не е за ЦСКА. Той може да е добър треньор в Славия или Ловеч. При Стойчо Младенов проблемът са парите, иначе като треньор е перфектен. Ако собствениците се разберат с него финансово, той е идеален избор. Любослав Пенев е един от най-добрите треньори в България, но не трябва да му казват кой да играе, кой да не играе. Любо затова напусна "Армията" предния път".

"Христо Янев се пъчи, че е цесекар. Сашо Томаш също е вариант, но ако ще го слагаме него, по-добре да сложим Бербатов. Той нали сега взе някаква диплома за треньор. Аз бих наложил него. Бербатов е една от големите звезди, излезли от ЦСКА. Познава клуба, цесекар е, знае за какво става въпрос. 
На клуба пречи манталитетът на ръководството. Затова пети сезон титлата остава далеч".

"Гриша Ганчев си върши добре работата, дава по 15 милиона. Под него обаче са спортно-техническото ръководство, треньорите и играчите. На Пламен Марков трябва да гласуват повече доверие, той единствен има манталитет на човек от ЦСКА".

"Само той знае как се бият европейски шампиони и че в ЦСКА освен първото място другото е провал. За мен Марков трябва да участва повече в менажирането на клуба. ЦСКА трябва да е шампион на България! Това сега е падение", заяви Майкъла.