Евробоецът ЦСКА има три варианта за нов треньор. Единственият българин сред тях е Любослав Пенев. С него вече са проведени преговори.

През миналата седмица той се е виждал с отговорните фактори на "Армията" и е коментирано евентуалното му завръщане в клуба, твърди "Тема:Спорт".

Любослав Пенев бе треньор на ЦСКА през пролетта на 2019 година, когато обаче си тръгна със скандал. Отношенията между него и клуба обаче вече са изгладени. Именно Пенев е фаворит да застане начело на тима.

Другият вариант пред "червените" е свързан с ангажирането на чужденец, който е с успехи в професията и за привличането му клубът е готов да извади много сериозна сума за заплата. На столичани са предложени близо дузина специалисти от чужбина, сред които и Томас Дол, а с някои от тях са водени и разговори.

Беноа Кое също е бил търсен, но той няма да е новият старши-треньор на ЦСКА. Възможно е да стане част от екипа като помощник. Третата опция е свързана с оставането на сегашния щаб начело с Даниел Моралес.

Решението как да се процедира ще бъде взето след мачовете с Йънг Бойс и Монтана тази седмица. След тях предстои пауза в първенството заради националните отбори, по време на която ЦСКА ще изиграе отложения си мач от турнира за Купата на България - гостуване на Ботев (Ихтиман).