Бруно Акрапович ще въведе казармен ред в ЦСКА, разбра "Тема Спорт". 53-годишният босненец, който ще подпише договор с червените днес, ще промени коренно тренировъчния режим и порядките в отбора. 

Той няма да изневери на методите, които му донесоха огромни успехи в Локомотив Пд. Освен това Бруно ще налага жестоки глоби за неспазване на наложените от него правила в съблекалнята, а и като цяло по време на тренировъчния процес. 

Още през тази седмица Акрапович ще запознае подробно всеки един от футболистите с изискванията си. Който не се съобразява с тях, е аут. Новият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович харесва изключително нападателя на „червените“ Али Соу.

„Това е футболист, който може да не вкарва много, но е изключително полезен за отбора. Има респектиращо физическо присъствие и ако покрай него има такива, които умеят да реализират, за противниците ще става страшно. Не е случайно, че за този играч идват сериозни оферти“, коментира пред „Мач Телеграф“ босненецът с хърватски паспорт още преди да стартира преговори за поста в ЦСКА.

Вчера Акрапович уточни, че няма да води със себе си на „Българска армия“ хърватинът Анте Аралица.

Той ще дебютира начело на червените в събота от 13:30 часа срещу Ботев Ихтиман в мач от 1/16-финалите за Купата на България. Третодивизионният тим трябваше да е домакин, но даде съгласието си срещата да се изиграе на "Армията".