Срокът на договора на Бруно Акрапович с ЦСКА не е от първостепенно значение за него.

"За колко време съм подписал, не е важно за мен. Важното е да свърша работа. Знам в какъв клуб идвам и какво се очаква от мен", лаконичен бе босненецът пред "Тема спорт".

Той сподели още, че е много доволен от условията за тренировки и възстановяване, които има в ЦСКА. Бруно Акрапович може да изненада всички и да не смени тактическата постройка на ЦСКА за дебютния си мач начело на отбора.

Червените играят утре с Ботев Ихтиман на "Армията" от 15:45 часа. Отсъствието на Занев (контузия) и Антов (национал) е твърде вероятно да отложи намеренията на босненеца за въвеждането на любимата му система 3-5-2. По-скоро той ще използва налаганата до момента схема 4-2-3-1, като направи леки корекции по нея.

При липсата на Занев и Антов за центъра на отбраната той разполага само с Матей и Гълъбов и ако все пак реши да пробва 3-5-2 още утре, ще му се наложи да преквалифицира някой, което обаче е много малко вероятно.

Предвид кадровата ситуация в момента Акрапович няма да прави резки промени и почти сигурно ще остави отбора да покаже какво може спрямо навиците си в момента.

До вчера Бруно е бил на хотел, а днес ще се настани в новото си жилище. Той вече е получил служебен автомобил и телефон от ЦСКА, като номерът му завършва на 1948, годината на основаването на клуба.