ЦСКА се хвърля в атака срещу швейцарския Йънг Бойс в четвъртия си мач от групите на Лига Европа. "Червените" имат нужда от победа, за да запазят шансове за продължаване в турнира, пише "България днес".

В момента отборът е на последно място в своята група с 1 спечелена точка, докато лидер е Рома със 7. ЧФР Клуж и Йънг Бойс пък са с по 4. Но с евентуални победи над швейцарците и румънците, ЦСКА има реални шансове за класиране преди последния си мач с "вълците" в София.

Очаква се новият треньор Бруно Акрапович да заложи на двама нападатели като титуляри в атаката на "червените" в четвъртък. Това ще са Али Соу и Ахмед Ахмедов.

В първия си мач начело срещу Ботев (Ихтиман) за Купата на България босненецът пусна Али Соу и Томи Юрич като партньори в предни позиции, но няколко дни по-късно австралиецът бе освободен. Другият вариант като партньор на Соу за четвъртък е Джером Синклер, който може да играе и като крило и в центъра на атаката.

На вратата се очаква дебют в евротурнирите да запише Димитър Евтимов, който ще замени Густаво Бусато. Бразилецът не тренира пълноценно през последните две седмици, като според някои слухове е прекарал коронавирус. В защита почти сигурно ще се завърне капитанът Петър Занев, който доскоро лекуваше контузия.