Драмите между ЦСКА 1948 и ЦСКА след снощното дерби между двата отбора продължават с пълна сила.

Домакините на "Българска армия" се наложиха с 2:0 и на няколко пъти се пошегуваха с новака в елита. Първо отборът на Красимир Балъков беше изписан на светлинното табло като: "Гости".

После на трибуните беше издигнат плакат с магарето, наречено Бочето, което стана известно през лятото. Тогава Цветомир Найденов показа съобщения, на които Гриша Ганчев го е заплашвал с въпросното животно. Накрая крилото на ЦСКА Георги Йомов изписа ЦСКА 1948 като: "123456".

Но от другия "червен" клуб отвърнаха на удара. От там първо направиха ироничен коментар за "Гости" в социалните мрежи, озаглавени: "Коментара оставяме на вас".

В официалния сайт пък никъде не се споменава името на ЦСКА. Възпитаниците на Бруно Акрапович са изписани като "Опонентът на ЦСКА" и "Съперникът на армейците".

От ЦСКА 1948 имат претенции и за неотсъдена дузпа в тяхна полза. "В 35-ата минута се случи и до голяма степен най-спорният момент в мача. Галин Иванов остана близо до това да играе с топката в наказателното поле на съперника, но беше изблъскан в гръб от Юга. Халфът падна на тревата, но реферът Костадинов учудващо остана безмълвен. Решението логично ядоса треньорския щаб на "червените", който реагира бурно", се пише в репортажа за мача.