Временният старши треньор на ЧФР Клуж Мариус Билашко заяви, че мачът с ЦСКА от 5-ия кръг на групите на Лига Европа е лесен само на хартия.

Румънците се борят с Йънг Бойс за класиране на 1/16-финалите, докато "червените" вече отпаднаха. Рома е лидер в класирането с 10 точки, швейцарците са със 7 т., докато северните ни съседи са с 4 т. "Армейците" са на дъното с 1 т.

"Сега важен е мачът с ЦСКА. Аз ще бъда треньор, после ще видим. Надяваме се на победа, важно е и обаче как ще завърши Йънг Бойс. На пръв поглед изглежда, че може би ще ни е лесно да надделеем над ЦСКА, но това е опасно мислене, ако играем без натиск и без да сме концентрирани, това ще ни изиграе лоша шега", заяви Билашко. 

"Познаваме вече играчите на ЦСКА, но все пак треньорът е нов, имат победи и трябва да сме внимателни. Както знаете, направихме няколко негативни резултата. Дан Петреску си отиде, което направи сътресение в клуба ни, но трябва да се стегнем. Нашият щаб е подготвил отлично играчите за мача с ЦСКА. Не искам да казвам какви шансове имаме", добави Билашко.

Мачът започва от 22.00 часа наше време и може да се проследи на живо в Gol.bg