ЦСКА може да се раздели с още един от чуждестранните си офанзивни футболисти. Става въпрос за Енрике Рафаел. Както е известно, Али Соу почти сигурно ще си тръгне от стадион "Българска армия" след срещата с Левски в петък.

Енрике така и не успя да се утвърди като основна фигура в столичния гранд, въпреки дългия си престой в клуба. Интерес има също към Греъм Кери и вратаря Бусато, който е следен от унгарския МОЛ Фехервар, пише "Тема Спорт".

От днес ЦСКА пък трябва да пусне в продажба виртуалните билети за мача с Левски. От "Армията" подготвят специален дизайн на талоните, който да зарадва най-запалените колекционери сред "червените" фенове.

Кампанията с виртуални пропуски за петъчния двубой на Националния стадион е част от благотворителната инициатива на ЦСКА за събиране на средства за закупуване на респираторни апарати за лечебни заведения.

Тя стартира миналата седмица преди домакинството срещу Рома в ЛЕ, за което се продаваха билети по 10, 50 и 100 лева, а сблъсъкът с Левски е заключителната част от нея.