Адалберто Пеняранда твърдо ще остане извън сметките на Бруно Акрапович и за вечното дерби, твърди "Тема Спорт". 

Венецуелецът изпадна в немилост през последните седмици и все още не е играл в шампионатен мач след идването на новия наставник на ЦСКА. Неслучайно на въпрос за 23-годишното крило през уикенда босненецът заяви: "В състава са тези, които дават всичко от себе си". 

Пеняранда бе титуляр само срещу Ботев (Ихтиман) за Купата на България, но игра под всякаква критика и бе сменен в 57-ата минута. После срещу Йънг Бойс на "Васил Левски" получи 15 минути като резерва, но отново не се отличи с нищо. 

Пеняранда пристигна заедно с Джером Синклер под наем от английския Уотфорд в последния ден на трансферния прозорец. До момента е играл общо в 5 мача, без да отбележи гол - има два двубоя в efbet Лига, един за купата и два в Лига Европа. 

Настоящата ситуация около венецуелеца обаче поставя въпроси около бъдещето му на Армията". Макар да е преотстъпен до края на сезона, не е изключено той да си тръгне още през зимата.

Сред 18-те обаче се завръща оздравелият Синклер. Юношата на Ливърпул пропусна последните 4 мача поради заболяване. От вчера пък тимът поднови тренировки, след като в понеделник Акрапович даде почивен ден на играчите. Заниманията на "червените" са вечерни и са съобразени с началния час на дербито - 18:00.