Етър и Ботев (Враца) са сред най-сериозните кандидати за нападателя на ЦСКА Тонислав Йорданов.

Ръководствата на двата клуба вече са декларирали пред колегите си от Борисовата градина желанието си да вземат под наем доскорошния младежки национал, който е роден през 1998 година.

Крайната дума за трансфер обаче ще има треньорът на "червените" Бруно Акрапович, който има сериозен избор от футболисти в предни позиции и младокът трудно ще си извоюва нужните му игрови минути.

Към този момент индикациите са, че босненският специалист няма да води Йорданов на лагера в Турция, но окончателно това ще стане ясно след старта на подготовката, насрочен за 5 януари, пише "Мач Телеграф".

Тони, който израсна в академията на Литекс, вече има един период в отбора на Етър и сега е сред водещите варианти за евентуален заместник на напускащия Преслав Боруков. Контузията на Валери Домовчийски пък принуди треньорът на Ботев (Вр) Антони Здравков да се насочи към привличането на нов нападател.

Ако отпадне от сметките на Акрапович, двата клуба ще се конкурират при личните условия за Йорданов. Ситуацията с него се следи и от други клубове.