Легендарният футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов-Паро коментира пред "Тема:Спорт" случващото се с "армейците".

"Добре е, че ЦСКА има намерение да остави всички състезатели в отбора и няма да бърза да продава конвертируемите си футболисти, за да хвърли всички сили в борбата за шампионската титла. Съставът е балансиран в момента и може да мери сили с Лудогорец. Не е изненадващ този ход на изчакване".

"Дойде по-сериозен треньор като Бруно Акрапович, той си държи на своите виждания и да се спазват някои неща. Босненецът също има дял в тази промяна на трансферната политика на клуба".

"Може би наистина е редно да се съобразят с неговото желание. Ако той желае да подсили тима на някои постове и има такава възможност, вероятно ръководството ще застане зад него. Въпросът е най-вече да се пита наставника какво иска и какво не".

"Треньорът трябва да е №1, от него трябва да започва всичко. Така е в големите отбори - там съветът на директорите му гласува доверие и оттам нататък всички се съобразяват с него. Дори навремето, когато играхме с Ливърпул, сме си говорили - там също всичко решава мениджърът и той движи дейностите в клуба".