Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович и нападателят на "червените" Али Соу коментираха информацията, според която нападателят е желан от турския гранд Галатасарай. И двамата бяха категорични, че за трансфер на Соу в Турция не може да се говори. Двамата получиха наградите за отбор, играч и треньор на месеца в Пресклуб "България".

"Доволен съм от играчите, които имам, но ако се отвори възможност да привлечем качествено ново попълнение, ще го направим. Но пак казвам, имам достатъчно играчи, на които мога да разчитам за постигане на целите. Атмосферата е много добра и ако всички са здрави, не ми трябват нови играчи. 

Нормално е да има интерес към класен играч като Соу, Ако се стигне до негова продажба, много трудно ще му намерим заместник. Ганайският футболист е младо момче, вижда се, че има качества, може да играе с топката. Трябва още време, ще преценим в следващите дни дали да го привлечем. С всеки изминал ден се доближаваме до този стил на игра, който искам да виждам - агресивен, с владеене на топката и опасни атаки", сподели Бруно Акрапович.

"Доволен съм, че съм тук и искам да дам всичко от себе си за клуба. Не знам какви преговори се водят с други клубове. За мен най-важното е да тренирам здраво и да се раздавам максимално. Ще съм щастлив, ако мога да помогна на клуба да спечели титлата. Видях слуховете за трансфер, но не мога да кажа нищо конкретно. Като играч трябва да съм концентриран само върху работата си", заяви Али Соу.