Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович бе избран за Най-добър треньор през месец декември. Той спечели вота със седем гласа.

След като получи наградата, наставникът на „армейците“ говори пред медиите и заяви, че за ЦСКА ще стане трудно, ако нападателят Али Соу напусне клуба, защото футболисти като него трудно се намират. Акрапович сподели още, че е доволен от подготовката, която тимът проведе в Турция.

„Благодаря за получената награда, искам да направим феновете ни щастливи и ще дам всичко от себе си за успеха на тима. В Турция заложихме на физическата подготовка, изиграхме три мача, доволен съм от момчетата и свършената работа там", започна старши треньорът на ЦСКА.

„Играч като Соу не се намира лесно, ще ни е трудно, ако той напусне. Доволен съм от играчите, с които разполагам, имаме достатъчно хора, с които мога да постигна целите на клуба. Новият играч е младо момче, има качества, знае как да играе с топката, ще видим как ще се представи. Във всяка тренировка играчите дават максимума, виждат само добри неща, играчите правят това, което аз искам“, добави той.

„Шест точки е разликата. Лудогорец е силен отбор, ние ще се опитаме да сме близо до него, така че да се възползваме от всяка грешка. Ще дадем всичко от себе си, за да настигнем Лудогорец. Али Соу в момента е при нас, той е щастлив в отбора"

„Познавам Христо Крушарски и семейството му, бях в къщата му. Не разбирам защо хората се опитват да слагат толкова напрежение. Аз гледам напред в своята кариера и не дължа на никого нищо. Който ме нарича предател, не разбира от футбол. Аз съм чужденец, който дойде в България да работи честно. Не искам да участвам в негативни неща. Виждам голяма негативност към мен. Понякога мисля да отговоря по друг начин на тези въпроси, но не го правя. Поддържаме връзка с Алън Пардю, говорихме за някои неща в отбора“, каза още Акрапович.