ЦСКА има конкуренция за еквадорския централен нападател Джорди Кайседо. В момента той е в родината си и е получил сериозна оферта от местния Емелек.

Преди дни от клуба заявиха, че не се интересуват от този играч, но сега са променили позицията си и ще направят опит да го вземат в редиците си. Причината е, че те не успяха да си осигурят услугите на друг набелязан от тях футболист, пише "Тема:Спорт".

Джорджи Кайседо за последно бе част от втородивизионния бразилски Витория Баия, където играе бившият халф на Лудогорец Марселиньо, а доскоро там бе и друг бивш играч на разградчани - Жуниор Кишада.

Кайседо обаче заведе дело срещу клуба заради неизплатени заплати и в момента очаква решението. Той иска договорът му да бъде разтрогнат и да стане свободен агент.

От Витория обаче все още държат правата му и се надяват, че ще успеят да го продадат, преди местните власти да излязат с постановление по казуса.

В същото време с пълна сила продължават спекулациите за евентуален трансфер на Али Соу. Към него интерес проявява френския Сент Етиен, а той остава в плановете и на турския Галатасарай.

Причината е, че грандът от Истанбул не успя да привлече една от целите си - Мостафа Мохамед от Замалек, който отиде в... Сент Етиен. Интерес към Соу има и от азиатски клуб.