Защитникът Валентин Антов заяви, че пожелава титла и нов стадион на ЦСКА.

"Червените" вчера официално продадоха младия национал на Болоня. Той преминава в Серия "А" под наем срещу 500 хиляди евро. Ако "рособлу" не изпадне, трансферът ще стане постоянен срещу още 3 млн. евро.

"Офертата беше сега. Такъв шанс ти се пада веднъж в живота. Сграбчих го и искам да се доказвам. Това са едни от най-добрите първенства. Италианското първенство е известно с добрата защита. Това е добър отбор, в който искам да се докажа и да се развивам".

"Не съм говорил с Десподов. Нещата се случиха бързо. Вече е станало. Много скоро ще видя как се случват нещата. Надявам се да се адаптирам бързо. Успяхме да се чуем за малко със Синиша Михайлович. Нямам търпение да отида там. Имам какво да науча от съотборниците си. Не искам да давам оценки. Отивам да се боря за своето място. Това е голяма крачка". 

"В Англия е невъзможно да се отиде. Не знам какви други оферти е имало. Не искам да говоря за това. Отивам в новия си отбор. Фокусиран съм само към него.Това е най-великата публика. Пожелавам на ЦСКА да има титли и купи, нов стадион. Ще им стискам палци", каза Антов.