„Никой няма да вземе акциите. Който иска да издържа ЦСКА, ще му трябват пари. Много пари. То хора с пари има, ама на никой не му се дават!“

Това коментира легендата на „червените“ Петър Жеков.

„Разбрах, че срещата за бъдещето на ЦСКА е била около 3 часа. Ето, например на Гриша Ганчев му се дават пари за клуба, но му се пречи. Феновете, които са го ядосали, да си гледат работата. Ганчев дава средства, но трябва и да вземе нещо. Това е един вид бизнес“, посочи великият голмайстор на ЦСКА.

„Какво като сме продали Али Соу, има други играчи все пак. Голяма грешка правят тези фенове. Не знам каква е тази група „Offenders“. Да не би да са от другия клуб – 1948? Трябва да се провери. Не съм на вътре, за съжаление. Но Ганчев е прав".

"Щом толкова искат Соу да остане, да вземат те да издържат ЦСКА. Да, но няма да го вземат. Трябват много пари. Гачнев дава от своя джоб, а ще му правят забележка, от какъв зор“, добави разпаления Жеков пред „Мач Телеграф“.

„Имаме възможност да станем шампион и при настоящата ситуация. Али Соу си тръгва, но вместо него са взети добри футболисти. Ако зависи от мен, винаги с двама централни нападатели бих играл. Няма да се усети продажбата на Соу, но напускането на Ганчев – да.“