Само едно нещо би накарало Гриша Ганчев да размисли и да остане начело на ЦСКА. Това разбра Gol.bg от участник на срещата между избрани фенове на "червените" и Ганчев.

Както е известно, по-рано днес двете страни се видяха в офисите на Гришата и повече от два часа обсъждаха ситуацията с неговото оттегляне от "Армията" и неясното бъдеще пред клуба. 

"Само пълна подкрепа за Гришата, безрезервна отдаденост и чиста любов към каузата "ЦСКА", може да го накара да размисли и да остане", довери пред Gol.bg участник на срещата. 

"Изключително обиден е и към този момент е твърд в намерението си да напусне ЦСКА. Нищо не може да го разколебае, тази декларация просто е преляла чашата на търпението му. И преди е споделял пред нас, че не среща никаква подкрепа от феновете и ще си тръгне, но сега е наистина категоричен и дори ние не успяхме да го накараме да размисли".

"За пореден път видях в очите му любовта му към ЦСКА и вярвам, че ще успеем да го задържим само и единствено при пълно обединение на всички истински армейци. Гришата има защо да е обиден, то не бяха викове на анонимници, не бяха недоволства, не беше чудо. Уж сме велики ултраси, а не можем да напълним един стадион, все някой ни е виновен".

"Хайде сега да покажем на Гришата, че сме зад него, че истински обичаме ЦСКА и най-важното - че именно той трябва да ни води и да е начело на клуба. Да види, че абсолютно всички сме зад него. Присъстващите на срещата се обединихме, че само това може да го накара да остане, а именно - поне по 10 000 изкупени виртуални билети на домакински мач".

"Гришата е дал изключително много на ЦСКА, доказал се е с годините във футбола и бизнес начинанията си, извади ни от блатото и какво ли още не. Сега трябва ние да го накараме да се почувства обичан и желан. Пълна подкрепа на феновете срещу всички врагове, институции и недоброжелатели би помогнала да го разубедим. Гришата не иска разединени фенове."

"Такъв президент като него не сме имали и никога няма да имаме - истински армеец, истински фен на ЦСКА, обичащ и милеещ за клуба", завърши бизнесменът пред Gol.bg.