Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев остана доволен от равенството 0:0 с ЦСКА в София в дербито от 20-ия кръг на efbet Лига.

"Сигурно не е бил много приятен за гледане мач. Но с оглед на начина на игра на двата тима, това трябваше да се очаква. Може би по 1-2 ситуации имаха и двата отбора и се получи закономерно равенство. Ако искаме да се поздравим с някакъв успех, трябваше да отговорим на агресията. Трябваше малко по-голямо самочувствие да имаме и да задържим повече топката. Ако бяхме успели, можехме и да вкараме".

"Винаги, когато вземеш точка на "Армията", е печелившо. Не може да не сме доволни. Доста по-трудна е подготовката, когато се изправяме срещу Акрапович. Ние не сме направили кой знае каква промяна в отбора и той познава играчите. Доста трудно бе да се подготвим. Към момента вървим на прав път. Проблемът ни е идва срещу отбори от втората половина на таблицата. Към момента не можем да не сме доволни".

"Очакват ни доста тежки мачове, искам да няма контузии. Групата ни от футболисти не е достатъчно голяма и се надявам да запазим играчите си здрави, всеки мач излизаме за победа. Искам повече контрол на топката и да създаваме повече положения", каза Тунчев. 

Снимка: Lap.bg