Трима играчи на ЦСКА ще са готови за неделното домакинство на Етър Велико Търново в мач от 21-ия кръг на efbet Лига, съобщава "Тема спорт".

Адалберто Пеняранда ще се завърне в титулярния състав на "червените". Венецуелецът е напълно възстановен от травмата в областта на адукторите, която получи в навечерието на гостуването на Лудогорец (0:1).

Пеняранда се намираше в отлична форма и бе най-креативният играч на червените, преди да се контузи. Той ще партнира на Кайседо в атака в двубоя с болярите на "Армията".

Срещата срещу Локомотив Пловдив пропусна едно от зимните попълнения - Федерико Варела. Аржентинският плеймейкър с испански паспорт не бе сред 18-те и в мача с Черно море (3:1) за купата. Причината е вирусно заболяване. От утре обаче Варела ще тренира на 100 процента.

Бразилецът Жеферсон Телес ще получи шанс за изява от Бруно Акрапович в домакинството на Етър. 26-годишният футболист тренира на пълни обороти от една седмица. Травмата му попречи да играе в пролетните мачове до момента.

През уикенда срещу Локо Пловдив Жеферсон бе на резервната скамейка, но така и не се появи на терена. Срещу Етър обаче той ще получи игрови минути.