Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев прие спокойно равенството 0:0 срещу ЦСКА на "Армията".

“Изключително малко смислени неща с оглед на заряда и с оглед на маниера на свирене на съдията. Своеобразен рекорд. 1850 фаула. Това е някакъв рекорд." 

"Имахме шанс да отбележим и ЦСКА имаше две-три половинчати положения. Нямаше да е заслужено, ако някой бе победил. Хващахме разредена защитата на ЦСКА, но не съумяхме да ги отиграем".

"В една ситуация извадиха късмет, но равенството влиза в нашите планове. Да не забравяме, че игарем с ЦСКА на “Армията”. ЦСКА афишира големи амбиции на детронира Лудогорец. Ние не летим в облаците. Те трябваше да направят нещо повече".

"Ние трябваше да развием по-добре няколко контраатаки, за да ги попарим и после да ни е по-лесно. Двата тима дадоха всичко от себе си, имаше битка за всяка педя терен".

"Срещу Лудогорец последните години им създаваме най-много главоболия, побеждаваме ги често. Срещу ЦСКА само веднъж загубихме последните години, и то след много болни от ковид и съдийско рамо".

"Сезонът е повече от добър за нас. Нещата, които правим са повече от успешни. Трябва да задържим тези позиции. Когато сме сочени за фаворити, трябва да печелим мачовете си, защото това ни липсва - постоянството”, каза Димитър Илиев.