Трикратният шампион и някогашен голмайстор от Борисовата градина Велизар Димитров коментира ситуацията на "Армията" и сподели мнението си какво пречи на ЦСКА да стане шампион.

"Отборът играе добре, но има колебания при създаването на положения. Али Соу липсва, защото не само бележеше и създаваше ситуации, но и ангажираше съперниковата отбрана. Той е добре физически подготвен, включваше се и в защитните действия, изобщо е много полезен футболист", заяви Димитров пред "България Днес".

 "Всеки клуб трябва да се издържа, а в сегашната ситуация е много трудно, тъй като няма приходи от билети, от продукти на клуба, телевизионните права са нищожни. Остава продажбата на футболисти и точно затова се наложи да си тръгне Соу. 

Има кой да го замести, но трябва време и е лошо, че ЦСКА и този сезон излезе от борбата за титлата. За клуб като нашия освен титла всичко е провал, но непрекъснатото говорене за нея и сметките как ще я спечелим тежат и пречат на играчите.

Важно е да има спокойствие и да се работи без напрежение, само така ще можем да виждаме добрата и печеливша игра, която всички искаме, а титлата ще дойде", коментира още бившият офанзивен футболист на "армейците".