Навършилият 18 години в началото на седмицата Мартин Смоленски е една от опциите, с която треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович иска да подобри представянето на отбора си в атака.

Босненският специалист е силно впечатлен от качествата на тийнейджъра и на няколко път го похвали пред медиите. Акрапович гласи Смоленски за титуляр в предстоящия двубой с "Етър", пише "Мач Телеграф". Момчето работило сериозно по време на тренировките и се борило за своя шанс. Очаква се той да замени Бисмарк Чарлс в предни позиции. Ганаецът също е млад и перспективен, но този път треньорът иска да заложи на нашето момче.

На „Армията“ останаха крайно разочаровани от играта в предни позиции при нулевото равенство с "Локо" (Пд) в последния кръг. Сега очакванията са то да се подобри, след като вече на пълни обороти тренира и Алберто Пеняранда, който бе най-добрият футболист на „червените“ в първите два мача за 2021 година. След напускането на Али Соу, който донесе победата срещу Славия на старта, единствен Жорди Кайседо успя да се разпише за ЦСКА в първенството и неговият гол донесе важни три точки от домакинството на "Черно море". След него последваха загуба с 0:1 от "Лудогорец" и нулево реми с "Локо" (Пд).

Снимка: БГНЕС