Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович бе доволен от играта на своите футболисти при успеха с 1:0 срещу Етър.

Ето какво заяви специалистът веднага след края на срещата.

„Знам какви качествата на моите играчи и колко могат. Знам кога ще вкарат и кога не. Радвам се много за тях след днешния мач. Имаше притеснение в играчите, което е напълно нормално, след двата мача без отбелязан голов. Днес показаха много добри акции срещу отбор, който знае как да играе в защита. Ние градихме играта, а те са опитваха да я рушат. С много движение успяхме да стигнем до победата“, коментира Акрапович.

„Най-трудно е да вкараш, най-лесно е да допуснеш гол. Ако позволиш на противника да те контраатакува, можеш много лесно да получиш гол. Играчите винаги се връщаха назад и помагаха. Ние играхме много добре и създадохме положения“, добави той.  

„Тази седмица беше много трудно за мен. Амос Юга има проблеми, същото важи и за Занев. Чакаме и Пеняранда, който е почти готов. Това не са контузии, които да ги чакаш един месец, просто не могат да играят“.

„Винаги треньорските смени не са удобни за отбора, какъвто е случая в Ботев Враца. Не знам как ще го приемат играчите. Той (Антони Здравков) беше един от най-качествените треньори в България. Срещу Берое играха много добре, но нямаха късмет. Жал ми е, че толкова качествен треньор напусна. Ние се концентрираме за този мач в четвъртък и се надявам да продължим напред за Купата“, каза още наставникът на „армейците“.