Точно месеца и 11 дни Бруно Акрапович води ЦСКА като старши треньор. Новината за назначението на 53-годишния босненец гръмна на 8 ноември 2020-а веднага след успеха на армейците като гост на Монтана (2:1), а назначението му официално стана факт три дни по-късно.

За този 138-дневен период Бруно води тима в общо 16 срещи в три различни турнира, като спечели 11, завърши наравно в 2 и загуби 3. В проценти - победите му са 68.75%. Или, казано накратко - той има по-висока успеваемост от всички преди него за последните 5 години. Дебютът му бе в любимата му надпревара - за Купата на България, с разгромно 5:0 над аматьорския Ботев Ихтиман на "Армията", пише "Тема спорт". Това остана и най-убедителният успех на Акрапович начело на червените. А и единственият път, в който той не използва любимата си схема 3-5-2.

Пролетните елиминирания на Черно море (3:1) и Ботев Враца (4:0) пък останала последните му , резултатни победи с тима и наистина затвърдиха, че това е неговият турнир (16 поредни двубоя без поражение от 2018-а насам и две купи с Локо Пд). Есента Бруно дебютира и в групова фаза на евротурнир. Трите оставащи мача в Лига Европа преминаха във възходяща градация, а пикът бе 3:1 над Рома на "Васил Левски". Отпадането от ЛЕ бе достойно, а ЦСКА отново напомни за себе си на Стария континент.

В Първа лига червените наредиха 4 поредни победи до Коледа, а Али Соу бе прероден и бележеше при всяка от тях, включително и за 1:0 във вечното дерби. Пролетта тръгна с още два минимални успеха, а грешката на Лудогорец на "Лаута" скъси разликата само до 3 точки и накара ЦСКА да мечтае за титлата. Армейците бяха в серия от 8 последователни шампионатни победи, но бяха надиграни в Разград. Последва буксуване в Първа лига, което се оказа и формалният повод за раздялата с Акрапович.