Доскорошният наставник на ЦСКА Бруно Акрапович е прибрал 3 заплати над заработеното при освобождаването си от "Българска армия". По този начин клубът е изчистил всичките си задължения към босненския специалист, изплащайки всички възнаграждения до края на договора му.

Контрактът на специалиста бе до 30 юни и се удължаваше автоматично при спечелване на Купата на България, придружено с първо или второ място в шампионата, пише "Тема:Спорт".

ЦСКА обяви раздялата с Бруно на 30 март, а назначаването му стана факт на 11 ноември. Така той издържа на ветровития пост в "Борисовата градина" малко повече от 4 месеца и половина.

Акрапович е бил нарочен за освобождаване още от зимата. Той е имал няколко конфликтни точки с ръководството на клуба. Една от тях е възникнала още в началото на престоя му, когато показа, че няма да се съобразява с номерата на Санкаре. Обтегнатите отношения между двамата доведоха до продажбата на халфа в Панатинайкос.

За смяната на Бруно се заговори веднага след шампионатната загуба от Лудогорец в Разград, с която ЦСКА на практика почти нулира шансовете си за спечелване на титлата. Нагласите са били такива още тогава. След като играта на "червените" продължи да буксува в следващите двубои, е взето окончателното решение за предопределената раздяла.

Освен това наставникът не се е вслушвал в съветите, които му се дават и е държал на своето. Той не искал и да чуе за смяна на тактическата постройка, независимо от конкретния съперник и качествата на футболистите, с които разполага.