Треньорът на ЦСКА Любо Пенев даде пресконференция преди шампионатната среща с Арда. Срещата е утре от 20.00 часа на стадион "Българска армия"

Специалистът сподели, че ще направи промени с титулярния си състав в сравнение с двубоя с Лудогорец за Купата на България.

"Трябва да работим по най-добрия начин в полза на отбора и той да постига най-добрите резултати. Беше редно и ние, и Арда да имаме еднакъв брой време за почивка. Едните имат 2 дни, другите 3. Редно беше календарът да бъде подреден по-добре. Програмата трябваше да бъде направена по по-различен начин".

"Поздравих отбора за това, което постигнахме през изтеклата седмица в тренировъчния процес. Те разбраха идеите ми като треньор, концепцията ми. Ще продължим тази линия на работа и представяне. Много съм взискателен и няма да позволя да се отклоним от посоката, която сме поели. Трябва да започнем да изглеждаме по начина, по който аз искам".

"Най-вероятно ще има промени. Знам всеки един футболист в какво състояние е. Все пак да не забравяме, че промените са продиктувани от това, че имаме през няколко дни мач. Имаме и хора висящи с картони. Редно е да има промени. Аз така го виждам".

"В ЦСКА винаги се поставят най-високите цели. И трите ни цели са приоритет. Имаме достатъчно футболисти. Трябва да направя ротацията. Играчите имат сили, подготвени са. Очакваме добри резултати", каза Пенев.