Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе избран за Играч №1 на месец март. Той бе номиниран за хеттрика си срещу Ботев Враца при победата с 4:0 в четвъртфиналите за Купата на България.

"Искам да благодаря на Господ, моите колеги и клуба, защото без тяхната подкрепа и доверие нищо от това нямаше да е възможно. Това е резултат на усилията и труда, който полагаме през това време, и се надявам да постигнем още повече", започна Кайседо.

"За мен е голяма чест да играя за ЦСКА. Това е голям клуб, който съм заобичал много. Ще продължа да давам най-доброто от себе си. Надявам се в близко бъдеще да помогна да спечелим титли“.

Той направи и разликата между двамата треньори, с които работи в ЦСКА – Бруно Акрапович и Любослав Пенев.

"Най-голямата разлика е в тактическата схема. И двамата са прекрасни треньори, които много уважавам. Много положителни неща съм чувал за Любослав Пенев. Опитвам се да говоря с него, защото той беше страхотен голмайстор. Искам да се науча от него на неща, които още ми липсват", каза футболистът.

"Първата стъпка я направихме и стигнахме до финала за Купата на България. Знаем, че Арда не е слаб отбор, но ние сме прекрасен тим. Мога да кажа, че ще дам най-доброто от себе си, за да спечелим трофея. Знаем, че стъпка по стъпка се постига всичко. В момента сме концентрирани за мача в неделя. По-напред ще мислим за финала, а сега сме съсредоточени в следващите мачове", добави Кайседо.