"Не те е срам", това е казал Любо Пенев на Георги Кабаков след края на мача в Разград. И има защо. Съдийството на минаващия за рефер № 1 у нас беше безсрамно. Тотален слугинаж, явна тенденция още от първите минути. Кабаков не свали нито за миг зелените наколенки. И това не е случайно...

По време на мача между ЦСКА и Лудогорец на "Армията" през първия дял от първенството не даде чиста дузпа за червените за нарушение на Моци срещу Кейта. След това имаше още една ситуация за наказателен удар, която също подмина. Попречи на ЦСКА да стигне до победата в онзи мач, завършил 2:2.

Сега в Разград отново се опита. Бе готов на чудеса. Тенденциозната му свирка личеше още от самото начало, когато вдигна безумен жълт картон на Енрике.

След това изгони и Турицов без никаква причина. Толкова се беше оплел като пате в кълчища, че стана за резил с решението си да вдигне втори жълт картон на защитника. Ако на всеки, който го пита нещо съвсем цивилизовано, вдигаше картони, трябва да дава по над 20 във всеки мач.

А неотсъденото нарушение на Антон Недялков срещу Бисмарк Чарлс, след което защитникът на Лудогорец трябваше да поеме преждевременно към съблекалнята?

И това са само част от гафовете му...

Коментар на Явор Пиргов, "Тема:Спорт"