Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков обяви, че Националния стадион "Васил Левски" ще бъде отворен за фенове на 50% от капацитета за финала за Купата на България между "червените" и "Арда". Това разкри той след среща със служебния министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров.

"Срещата беше много кратка, ползотворна. По общо виждане на нас като ръководство на ЦСКА, на фенската организация, включително и на министерството на здравеопазването се взе решение да бъде отворен капацитета на стадион с 50% от възможностите. Ние сме доволни. Благодаря на служебния министър на здравеопазването за този компромис, за този жест.

Надявам се, че няма да разочароваме това доверие. Радвам се за хората, които ще могат да посетят този мач, защото има сериозен интересен. Надявам се от професионалната лига да се справи на време. Ние ще контактуваме с ръководството на професионалната лига, билетите да бъдат отпечатани и да бъдат пуснати в продажба. Ние желаехме такава среща да има и по-рано, но тя не зависи от нас. Има органи, които решават това. Има 24 часа, които са на разположение. Билетите ще бъдат продавани вероятно и по касите на "Васил Левски", добави Марков, цитиран от "Монитор".