С оглед на спечелената Купа на България и директното класиране за втория кръг на новосъздадената Лига на конференциите, Любо Пенев изглежда си падна точно на мястото на „Армията“.

Треньорът има амбициозен проект и план през следващия сезон да атакува титлата у нас, която се изплъзва на отбора вече фаталните 13 години. Пенев ще се опита и да подсили отбора през лятото, като се раздели с някои ненужни играчи и получи на разположение такива, които ще вдигнат нивото.

Любо може обаче да си тръгне по всяко време от ЦСКА, тъй като в договора му има клауза „Испания“, научи „Мач Телеграф“. Това означава, че ръководството на „червените“ няма да го спира, ако специалистът получи предложение от иберийската страна.

Не е тайна, че мечтата на Любо Пенев е да пробие като треньор в Испания, където направи страхотно име като футболист. Той е легенда на Валенсия, спечели дубъл с "Атлетико" (Мадрид), а след това игра с успех още за Компостела и "Селта Виго".

Супер Любо, както го наричат феновете на ЦСКА, вече има сериозна треньорска кариера у нас. Той е бил национален селекционер, както и шампион с Литекс.

С ЦСКА спечели Купата на България, а е вкарвал отбора и в групите на Лига Европа през лятото на 2009 година. За кратко бе начело и на "Ботев" (Пловдив), както и работи много добре в "Царско село".