Отборът на ЦСКА започна лятната си подготовка с медицински и функционални тестове, съобщиха от клуба.

Ето и цялото съобщение от сайта на "червените":

Армейци,

Отборът на ЦСКА стартира лятната си подготовка с медицински и функционални тестове. На своята база червените ще минат през различни обстойни изследвания, които ще дадат информация на треньорския щаб в какво състояние са футболистите преди началото на интензивните занимания.

Към тима се присъединиха двете нови попълнения Йоан Баи и Жуниор Нзила, а след преотстъпването в Азърбайджан се завърна таранът Ахмед Ахмедов. С отбора тренировки ще започнат и двама младоци, които се обиграваха във Втора лига с екипа на Литекс- младежкият национал Християн Петров и нападателят Радослав Живков. Опит покрай вратарите Густаво Бусато и Димитър Евтимов пък ще трупа 16 годишният юноша Алекс Божев.

Както вече стана ясно, първият тренировъчен лагер ще е на Панчарево, като е планувана една проверка. На 25 юни носителите на Купата на България ще заминат за 2 седмици в Австрия, където ще изиграят още 4 контроли. Официално новият сезон за момчетата на треньора Любослав Пенев ще започне на 17 юли със сблъска за Суперкупата срещу Лудогорец.