Година след като ЦСКА се подсили с Джером Синклер и Адалберто Пеняранда за участието си в Лига Европа, клубът отново ще чака помощ от "Уотфорд". 

Известно е, че спортен директор на „стършелите“ е бившият шеф на „червените“ Кристияно Джарета, който осъществява горещата връзка между двата клуба.

"Уотфорд" спечели мечтана промоция за Висшата лига и стяга по-сериозна селекция, за да не е боксова круша в групата на най-добрите. "Уотфорд" вече се подсили с Дани Роуз, Имран Луза, Ашли Флетчър, Мати Полок и Емануел Денис. Клубът държи правата на над 40 футболисти с договори и ще търси нови отбори за част от тях.

На ЦСКА отново ще бъдат предложени за избор част от играчите, които нямат шанс да играят за първия отбор, пише "Мач Телеграф". Като потенциални кандидати изглеждат десният защитник от Испания Марк Наваро, който миналия сезон бе под наем в "Леганес", както и вътрешният халф от Нигерия Том Деле-Баширу. 

Вариант е и хърватският нападател Стипе Перица, който така и не успя да се наложи в английския клуб. Важно уточнение е, че Уотфорд ще продължи да плаща заплатите на своите играчи, които са непосилни за всеки български клуб.