Бившият футболист и ръководител на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обяви, че продажбата на Тиаго няма да се отрази на червените.

"Това е правилно решение. ЦСКА вероятно не просто си е избил всички разходи по Тиаго през годините, но е излязъл и на печалба. Играчът имаше голям принос за клуба, а сега получава възможност да изкара и добри пари в Саудитска Арабия".

"Може би за отбора и Любо Пенев решението не е оптимално, тъй като се губи утвърден състезател. Но в състава има достатъчно опции. Варела направи силни мачове през пролетта, Чатакович също изглежда обещаващо".

"Не мисля, че е необходимо да се привлича друг офанзивен халф. Няма незаменими. Притеснявахме се, че защитата ще е зле след Антов, но се видя, че и без него беше доста солидна. Няма как само един човек да прави голяма разлика", каза Илиев пред "Тема Спорт". 

"Похвално е, че ръководството поддържа ЦСКА на толкова високо ниво и откъм финансово отношение всичко е спокойно. Виждаме, че поне три-четири клуба са на ръба, а Левски вече направо е сготвен, ако питате мен. Да се надяваме, че и нещата с "Армията" ще потръгнат за ЦСКА", допълни Майкъла.