Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев се изказа остро по адрес на футболистите и част от запалянковците на "червените".

Ето какво каза Майкъла за Тема Спорт:

"Играчите са най-виновни за сегашното състояние и са големите длъжници. Те много бързо трябва да се събудят и да влязат в час. Никой друг не е толкова виновен. Нито Любо Пенев, нито шефовете, нито феновете. Играчите трябва да докажат, че заслужават да носят червената фланелка, а може и качествата да са им такива, което вече ще е проблем. За съжаление новите не показват с нищо, че разбират къде се намират", заяви Майкъла.

По повод инцидентите след мача с Лиеапя, той каза:

"Това е грозен инцидент и не може да се случва в ЦСКА. Феновете не могат да определят клубната политика. Само собственикът решава кого ще назначава. Гриша Ганчев е сериозен човек и не вярвам да се стигне до драстични решения. Необходими са мерки и организация, които ще предотвратят следващи подобни сцени", коментира Майкъла.

"Всичко ще дойде на мястото си, когато отборът започне да играе добре. На този етап представянето е трагично. Любо казва, че стоим добре, но аз не мисля така. Физически не стоим солидно. Разликата с миналата година е много голяма. Ние бяхме най-добре подготвеният физически отбор, а сега не е така. Прекалено много са и контузените", каза още Георги Илиев.