Сериозен песимизъм по отношение на предстоящия сезон за ЦСКА изрази легендарният голмайстор Петър Жеков. Според него Лудогорец отново ще спечели трофея, тъй като е с класи над останалите у нас, докато "червените" с показаното до момента не е сигурен дори за второто място. 

“Ръководството решава дали да смени треньора, но и със Стойчо Младенов е същата работа. Няма да станем шампиони. Вижте как играе Лудогорец, вижте ние как играем. Съмнявам се нещата да се променят много. Не знам какво ги е накарало да сменят Любо Пенев. Сигурно подготовката не е била добра, има много контузени в отбора в момента, може и това да е - не знам”, коментира Жеков пред “Мач Телеграф”. 

“Феновете сега се радват, но в края на сезона няма да е така. Даже и втори не виждам как ще станем. Освен Лудогорец, и Локо (Пд) играят по-добре. Загубиха с 1:3 от Лудогорец, но ми харесаха. Така че ако станем трети да хвърляме шапки и да викаме “Ура”. Имаме 17 чужденци. И в Разград има много, но са качествени и купени с много пари, докато нашите са свободни агенти, които са изгонени отнякъде, а ние ги прибираме”, каза още Жеков, който не разбира откъде идва негативното отношение на феновете към вече бившият главен мениджър Стойчо Стоилов.

Снимка: Lap.bg