Георги Василев коментира назначаването на Стойчо Младенов като треньор на ЦСКА. Специалистът заменя на поста уволнения Любослав Пенев. 

"С отлични впечатления съм от Стойчо Младенов. Доволен съм, че преди 25 години именно аз го поканих в моя екип в ЦСКА и така на практика той започна при мен треньорската си кариера на "Армията". Тогава него го нямаше 12 години в България, но убедих тогавашния собственик Илия Павлов да го привлечем за мой помощник. Това беше успешен ход. 

Работихме като истински отбор, печеливш тандем. Имахме си взаимна подкрепа и двамата взаимно пазихме гърбовете си. Като част от моя екип Стойчо спечели първата си шампионска титла в треньорството. И не само това - завоювахме дубъл. Желая успех на Стойчо, а на Любо му желая да се появи отново в някой голям отбор. Той има потенциал. 

Младенов идва в тежък момент, но въпреки трудностите, които изпитва той в Европа, не смятам, че ще има проблем. Лиепая не е отбор, който трябва да смути ЦСКА. "Червените" ще се класират. По-тежък ще е следващият мач на Стойчо - срещу Лудогорец. Надявам се Младенов бързо да успокои атмосферата в съблекалнята и да вдъхне кураж на футболистите", каза Гочето пред "Тема Спорт".