Огромни проблеми ще има новият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов преди своя пети дебют начело на „червените“ срещу латвийския "Лиепая" утре. Той няма да може да използва цели четирима от своите футболисти, а един е под сериозен въпрос.

Централният защитник Мено Кох и Тибо Вион отсъстват от заниманията на „армейците“ вече много време и дори не са картотекирани за срещите с "Лиепая", информира "Монитор". 

Лекарският щаб на ЦСКА е направил всичко възможно да вдигне за срещата плеймейкъра Федерико Варела, както и Бисмарк Чарлс, но това няма да се случи. Оказва се, че аржентинецът няма да е на разположение на Стойчо Младенов около месец, което определено е удар, защото Варела е сред най-креативните футболисти на тима. 

Бисмарк е бил пробван от Стойчо Младенов по време на първата му тренировка след завръщането, но сигналите не са добри и героят от финала за Купата на България може и да не пътува за Латвия днес. С отбора обаче ще е Валентин Антов. Националът, който се върна под наем от "Болоня", пострада в първия двубой с "Лиепая". 

В края на първата част той получи аркада след сблъсък с футболист на латвийците и не само не успя да се върне на терена, ами дори отиде по спешност в „Пирогов“. На другия ден фен пусна снимка с Антов, чието око бе изцяло затворено, защото той е получил и няколко шева. 

В момента племенникът на помощник-треньора Анатоли Нанков тренира с ЦСКА, но дали ще е в кондиция да играе, ще бъде решено буквално в часовете преди срещата. Той логично пропусна успеха с 4:2 над ЦСКА 1948.