Вестник „Глас Славоние“, който е като официоз на „Осиек“, изрази сериозен респект от Стойчо Младенов. В разказ за състоянието на ЦСКА от последните седмици изданието твърди, че „червените“ фенове първо са били много ядосани, но са останали доволни от новото треньорско назначение.

„Младенов е добър мотиватор и тактик – пише „Глас Славоние“. – Той беше отличен нападател през 80-те години на миналия век. После още четири пъти седеше на треньорската скамейка. Назначението му успокои феновете на ЦСКА, които приеха завръщането на клубната икона. . Фактът, че клубът отложи шампионатния мач срещу „Арда“ показва колко е важен двубоят с „Осиек“.“

Фенове на ЦСКА още не са организирали екскурзии до Хърватия. В първия домакински мач „Осиек“ в Лигата на конференциите срещу „Погон“ имаше около 200 поляци. Оказа се обаче, че е споразумение между двата клуба, чиито агитки са от така наречените „побратими“. Преди три години мнозина пътуващи самостоятелно запалянковци на ЦСКА бяха спирани на сръбско-хърватската граница и връщани обратно. 

От „червените“ фенклубове чакат резултата от първия двубой в четвъртък и евентуално ще се направи официално запитване до ръководството на „Осиек“. В самолета на отбора привърженици не може да има, тъй като по нареждане на УЕФА групата не може да надхвърля 55 души, припомня "Труд".