Стойчо Младенов изпълни още една важна мисия - обединение между различните фракции на феновете в ЦСКА. Екзекуторът на "Ливърпул" се срещна с лидерите на агитката начело с Иван Велчев-Кюстендилеца и Росен Петров-Животното. В едночасовия разговор Младенов разясни какви са плановете му за ЦСКА.

"Обединение на всички "червени" сърца в името на ЦСКА - написа Велчев във фейсбук. - Клубът ни има нужда от нас. В името на ЦСКА!"

Групировката "Офендърс" публикува снимка на Младенов с феновете, в която го нарича с ново прозвище - Генерала. Феновете пишат, че Стойчо ги е призовал сектор "Г" да бъде отново единен. "Получихме уверение, че спортно-техническата власт е изцяло в негови ръце - твърдят от "Офендърс". - Нашата група реши да се върне към предишните си функции в Северната трибуна. Думите и пламъкът в очите на Стойчо Младенов наклониха везните и друга алтернатива не остана."

Всички лидери на агитката пожелаха успех на ЦСКА при гостуването на "Осиек" в третия предварителен кръг от Лигата на конференциите в четвъртък, пише "Труд". Минимален шанс да играе има нидерландският защитник Мено Кох. Бранителят е в групата, но още чувства болки.