Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона".

В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос. 

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности.

Днес публикуваме материал на Рени Линдарева-Кадиева, която пише за своя любим отбор ЦСКА, който успя да елиминира драматично Виктория Пилзен и се класира за групите на Лигата на Конференциите.

Изпращайте вашите материали на info@gol.bg.

Дъжд - неспирен, проливен, в края на лятото, напомня за есента и проверката за сладостта на плодовете. ЦСКА – Виктория Пилзен играят днес. 26.08.2021. Виктория бил фаворит. Хм. Обичам подобни изказвания. Наистина обичам, особено, за да бъдат опровергани. Ама, така – безапелационно, категорично. Да разтърсят, да оставят следа /за историята, както се казва/.

О, колко сладък беше този „ПЛОД“ на усилията на тези момчета! Завоюван и отхапан в последната минута. Сладостта беше опияняваща! Когато дръзнеш да мечтаеш и се заявиш като мечтател, Вселената отваря вратите си за теб.

Така говорят мъдреците. ЦСКА е доказателство, че може и знае как да мечтае. И не само – сбъдва мечтите на хилядите си привърженици. Те са там ВИНАГИ – в студ, в дъжд, в сняг, в пек, в паденията /а тогава колко е важно да са там!!!/. Там са. Жадни за успехи, жадни да станат свидетел на „по-добрите“ времена за любимия отбор. Жажда за БЪДЕЩЕ. Миналото го знаем всички.

ЦСКА и феновете му са някаква особена „материя“ – пулсираща, жива, червена, непримирима.

Благодарност е думата, която ми идва!

Благодаря, ЦСКА! Благодаря за радостта, за искрата и смелостта в мечтите ни /онези, общите/!

Рени Линдарева-Кадиева, специално за Gol.bg