Десният краен бранител на ЦСКА Иван Турицов ще бъде напълно възстановен от леката травма, която го извади от последните мачове на тима, и ще е на линия за неделното дерби с Левски, пише „Тема спорт“.

Той ще започне като титуляр за сметка на 19-годишния Асен Дончев. Турицов ще тренира днес на пълни обороти, след като не попадна в групата за срещите с Ботев Враца и Хебър.

 Амос Юга обаче няма да намери място сред 11-те за сблъсъка със сините. Дефанзивният полузащитник получи разтежение в шампионатното домакинство срещу Славия и пропусна мачовете на армейците оттогава. Той все още тренира индивидуално.


 
Неговият сънародник Йоан Бай пък понесе няколко удара при гостуването на Ботев Враца и отпадна от групата за мача с Хебър вчера. Той обаче ще е сред 18-те за двубоя с Левски.
 
Своето възстановяване продължава Тибо Вион, който вече провежда занимания във фитнеса. Очакванията са, че универсалният боец ще бъде на разположение на Стойчо Младенов за домакинството на Заря Луганск, което е на 21 октомври от 22:00 часа.

Снимка: БГНЕС