Треньорът на Бодьо/Глимт Шетил Кнутсен се оплака от рефера Александърс Ануфриевс, който отмени гол на неговия отбор срещу ЦСКА в последните секунди на мача от групите на Лигата на конференциите, който завърши 0:0.

"Голът беше редовен и не мога да разбера решението на съдията. Ние трябва да съжаляваме, че не победихме. Играхме много по-добре от ЦСКА през второто полувреме. Стояхме много по-добре от тях физически. Второто полувреме играхме много по-добре от съперника", каза Кнутсен.

Същото мнение изрази и вратарят на тима Никита Хайкин. ”Мисля, че бяхме ограбени. Със сигурност вкарахме гол, който нямаше причина реферът да отмени. Контролирахме мача особено през втората част и физически бяхме по-добри. Сигурен съм, че ЦСКА са щастливи от резултата. Ние бяхме ограбени. Направих едно добро спасяване, като трябваше да реагирам, тъй като ударът беше много труден. Беше важно да го направя, за да останем в мача. Нямах много работа, но при удара на Кайседо трябваше да се намеся и го направих”, сподели Хайкин.

Снимка: Lap.bg