Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович е завел дело срещу клуба за неплатено финансово обезщетение след преждевременното му освобождаване от поста през пролетта. 

По информация на “Мач Телеграф” става въпрос за сума от порядъка на 100 000 евро. Специалистът, който в момента работи в северномакедонския Шкендия Тетово, се е надявал, че ръководството на столичани ще удържи на думата си и и ще му плати парите, за които са разписани и съответните документи. 

След като изчакал два месеца от изтичането на указания в споразумението срок, Акрапович се обърнал към ФИФА с надежда да разреши спора и парите да му бъдат преведени. 

“Аз съм спокоен, че ще си взема парите, но не в това е въпросът. Разочарован съм от некоректното отношение. Очаквах хората от ЦСКА да си удържат на думата. За мен мъжката дума е значела повече от договор. Все пак аз работих коректно и помогнах на клуба да си осигури добър приход. 

Наел съм адвокат от Хърватия, който да ме представлява. Не отива на клуб като ЦСКА такова нещо”, коментира Акрапович пред изданието.