ЦСКА може да осъществи поредния голям изходящ трансфер при управлението на Гриша Ганчев.

Голмайсторът на "червените" Жорди Кайседо е следен от редица клубове, сред които такива от Испания, Италия и Португалия. От Саудитска Арабия и ОАЕ също се интересуват от национала на Еквадор и могат да го изкушат със сериозна заплата, пише Bolavip.com.

"Откакто пристигна в ЦСКА, Кайседо си спечели място на незаменим титуляр. Целта му е да направи скок към по-голямо първенство в Европа. И моментът е сега, защото започна сезона отлично", пише изданието за нападателя, който има 8 гола и 1 асистенция в 15 мача през шампионата.

ЦСКА едва ли ще се съгласи да продаде Кайседо за по-малко от 3 милиона евро. Той може да вдигне цената си до зимния трансферен прозорец, ако се представи добре в оставащите четири мача от Лигата на Конференциите.

Именно по този начин от "Българска армия" продадоха един куп от звездите си през последните години, сред които Али Соу, Фернандо Каранга, както и българите Кирил Десподов и Валентин Антов.

Припомняме, че Откакто Ганчев е начело на ЦСКА, клубът е продал футболисти за над 20 млн. евро, като в това числи влизат само големите сделки.   

Снимка: БГНЕС