Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов предяви претенции за няколко неотсъдени дузпи в полза на "армейците" при поражението с 0:1 от Зоря в мач от третия кръг в груповата фаза на Лигата на конференциите.

"Нямам обяснение за играта ни след почивката. Мисля, че се получи подценяване. Когато противникът изпълняваше тъч, ни вкара гол и това реши мача. Силно първо полувреме, финалното докосване не ни стигаше. 100% ефективност на противника - един удар и един гол. Ние сами сме си виновни. Започнахме колебливо второто полувреме".

"Видяхте съдийските отсъждания, които оспорваме. Особено играта с ръка на защитника, който бе последен. Но не съм аз човекът, който да коментира съдията. Имаше още две стопроцентови ситуации за дузпа. Не знам защо не ги отсъдиха. Ние сме ЦСКА и ще се борим докрай макар шансовете да намаляха. Борим се на много фронтове.

Нямам обяснение и аз защо дадохме инициативата през второто полувреме. Ще анализираме. Реалността я знаехме много добре. Ще обсъдим и ще взимаме най-правилните решения за всички мачове. Ние трябва да сме водещият отбор през повечето време, да атакуваме", каза Младенов след срещата.