Футболистът на ЦСКА Георги Йомов даде мнението си след загубата с 0:1 от Зоря в Лигата на конференциите. Според 24-годишния играч на "червените" основната причина за поражението е проблемът в завършващата фаза пред вратата на тима от Украйна.

"Загубихме, защото не си отбелязахме положенията. Нямахме късмет, а когато не вкарваш, ти вкарват. Както е казано. Според мен това е причината. Лошият късмет влияеше, защото създадохме над 10 положения, не знам каква прокоба ни гони в евротурнирите, но се надявам да запишем победа в следващия мач. Това не трябва да ни влияе в първенството, от утре мислим вече за следващия мач, защото там гоним много сериозна цел.

Смятам, че съдията трябваше по-внимателно да гледа ситуациите, защото имаше игра с ръка в тяхното наказателно поле, не искам да коментирам съдиите, лош ден за нас просто. Няма какво да коментирам съдията, това е положението. Винаги се целим в победата и се надявам да побеждаваме до края, да си реализираме положенията, спокойствие ни трябва, да вдигнем главите от утре. Показваме доста добър футбол и смятам, че победите ще дойдат", каза Георги Йомов след поражението.