Помощник треньорът на Зоря Луганск Веселин Бранимиров заяви, че украинците са победили ЦСКА с 1:0 с експериментален състав. Гостите се наложиха с гол в средата на второто полувреме и среща от Лигата на конференциите.

"Поделихме си по едно полувреме. ЦСКА бяха по-силни през първото, създадоха повече положения. Второто беше в наша полза. Не знам с какво бяхме по-силни. Бяхме с доста експериментален състав. За първи път играем въобще в такава схема. По принцип играем по-друг футбол – открит, агресивен, с висока преса".

"Просто поради отсъствието на основни играчи, предприехме такъв начин на игра – опитахме да затворим, да не даваме пространства на ЦСКА, защото знаем, че имат бързи футболисти. Справиха се момчетата и изтърпяха докрай. Видяхте, че направихме само една смяна. Имахме 14 полеви футболисти. Поздравявам всички момчета, справиха се прекрасно. Не мога да кажа, че сме се преобразили. Момчетата много искаха тази победа и я постигнаха. Съхраняваме шансове. Ще се борим докрай", заяви Бранимиров.