Единственият ни проблем беше в последното докосване. Това заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след минималния успех над ФК ЦСКА 1948 с 1:0 в последен мач от 14-ия кръг на Първа лига.

„Няма лесни мачове, мисля, че подходът ни беше правилен, добре се бяхме разположили на терена. Единственото, което си е наш проблем, последното докосване, винаги бъркахме, оттам дойде и това малко напрежение през второто полувреме".

"Имахме възможност да вкараме още голове. Да, това малко или много ни затрудни, защото Калоян още не е адаптиран към схемата на игра. Всички останали си свършиха работата. Проблемът е в последното докосване, в завършващия пас“, започна той.

„Не е бил такъв замисълът, но ние имаме бързи крила, които могат да изненадат всеки противник – за съжаление, последното докосване е неправилно и неточно, защото 1:0 си е рисков резултат".

"Това е – Лам, прекалено много натоварване, той дойде без подготовка, при него се натрупа и се появи контузията, тя не е тежка, след почивката ще се възстанови и ще е готов за следващия мач, за Ахмедов не мога да Ви кажа, ще трябва да говоря с доктора“, коментира наставникът и травмите на Лам и Ахмедов.

„Когато ЦСКА не победи два мача, казват, че сме в криза – ние сме здраво стъпили на земята, има го и това да загубиш точки. Откакто работим с футболистите има едно израстване – това обаче се нарушава понякога от гъстия цикъл от срещи“, завърши Младенов.