Феновете на ангийския Плимут настояват за завръщането на Греъм Кери в клуба, написа местното издание “Плимут Хералд”, цитирано от "Тема:Спорт".

Както е известно, ирландецът пристигна в ЦСКА, след като преди това носеше фланелката именно на този отбор. В крайбрежния град той изкара 4 сезона, като изигра 174 мача, в които вкара 45 гола. 

В материала се проследява кариерата на Кери до момента, като се казва, че в началото привържениците на тима не са били особено очаровани от привличането му, тъй като той е имал неособено впечатляващи престои в Селтик, Сейнт Мирън, Рос Каунти и Хъдърсфийлд. В Плимут Кери се превръща в истински лидер, като в последната си кампания ирландецът отбелязва 11 гола и записва 16 асистенции.

В момента тимът се намира на второ място в английската Лига 1 и води битка за промоция в Чемпиъншип с Уигън, Съндърланд, Родъръм и Уикъмб, а феновете вярват, че Кери може да даде необходимата класа и импулс. 

Договорът на ирландеца с ЦСКА изтича идното лято, като двете страни все още не са започнали разговори за неговото удължаване. С червената фланелка левичарят има 58 мача и 6 гола, а през настоящия сезон е един от най-добрите футболисти на тима.